Edderkoppskrekk

Etter flere år med en ekstrem frykt for edderkopper, fikk jeg endelig hjelp til å kjenne igjen og forstå tankerekkene mine. Jeg slipper nå å sjekke skoene mine 2 ganger før jeg tar de på, se over inngangsdøren før jeg går inn og jeg kan være i stallen uten å ofre en tanke på de mareritt-aktige tankerekkene jeg fikk om edderkopper. Nå, etter andre timen med Jørgen, har jeg til og med tatt opp en liten edderkopp og holdt den. Dette ville vært utenkelig før denne tilstandsterapien.

Ved å lære og kjenne igjen mine egne tankerekker og skjønne hvordan hjernen skremmer meg, så har flere ting i livet blitt enklere! Jeg har også blitt mer fokusert og kan sortere tankene mine bedre. Om jeg blir stresset nå er det mye enklere å holde fokuset på en ting om gangen uten at mange andre tanker om at ting går galt, kommer og forstyrrer. Det går ikke galt, det er bare hjernen som overtenker og lager en tankerekke som så å si nesten fungerer som et mareritt.

Jeg føler meg mer fokusert, rolig og blir ikke så fort irritert som før. Har ikke tenkt over at det også er pga tankerekkene mine. Denne tilstandsterapien har lært meg å skjønne at det er bare tankerekker.

Tusen takk for hjelpen!

Mvh Mariann Fossen Larsen

Mariann Fossen Larsen

relaterte referanser

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.