Jørgen rasmussen

Litt om meg og min bakgrunn

Jørgen Rasmussen ble sertifisert Trainer i Nevro Lingvistisk Programmering i 1998, Trainer i Hypnose i 2001, og har studert meditasjon siden 1991, og har jobbet full tid med klient arbeid i 24 år. I 6 år hadde han ett tett samarbeid med NLP grunnlegger John Grinder hvor Jørgen skapte sitt eget system kalt "Tilstandstrening" som er kombinasjon av Nevro Lingvistisk Programmering, hypnoterapi, og psykoterapi. Tilstandstrening er en form for instruksjon bestående av guidede tanke eksperimenter og redskaper der klienten gjør sine egne endringer. Det er ikke terapi eller coaching. Jørgen ser klienter fra hele verden, circa 40 prosent av møtene er skype klienter fra andre land.

Arbeid internasjonalt består av seminarer som Jørgen kaller "The Psychological Illusion Model". Videre har Jørgen instruert dette i USA, England, Tyskland, Nederland, Sverige, Danmark, Belgia, Polen og Belgia. I tillegg var Jørgen foredragsholder ved "UK Hypnosis Convention" i 2017, 2018 og 2019. Jørgen er videre forfatter av bøkene Provocative Hypnosis (2008) og Provocative Suggestions (2015) som har solgt i over 30 land. Han jobber også som mentor internasjonalt for hypnoterapeuter, NLP coacher, psykoterapeuter og intruktører.

I 2010 og 2015 var han foredragsholder ved den internasjonale hypnosekonferansen Change Phenomena i London. I 2011 var han av 20 verdenskjente coacher/psyskoterapeuter som intstruerte ved seminaret MindSight.

Jørgen har deltatt som ekspert på TV, radio og i flere magasiner/aviser deriblant Puls (NRK 1), Luksusfellen (TV3), Swank Life Show USA), Raport Magazine (England), Aftenposten, Drammens Tidende, Det Gode Liv, og P2/P3. Jørgen har videre jobbet som profesjonell instruktør innen selvforsvar og konfliktløsning, har holdt seminarer for Kriminalomsorgens Utdannelses Senter, Telemarksbataljonen, elever ved Politi Høyskolen og Securitas VIP tropp. I perioden 2000-2001 jobbet Jørgen også som coach for langtids arbeidsledige i regi av Aetat

.

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.