Permanent Røykeslutt

STUMP RØYKEN PÅ TO TIMER!

Du kan slutte å røyke permanent. Uten nikotintyggis, uten plaster, uten abstinenser. Ingen behov for massiv viljestyrke!

For godt til å være sant? Absolutt ikke. Hvis du har bestemt deg for å slutte, så kan du enkelt slutte gjennom å kombinere hypnose med teknikker fra tilstandstrening og NLP.

åslutte å røyke permanent. Mer effektivt enn nikotintyggis, mer effektivt enn plaster, mer effektivt enn viljestyrke, mer effektivt enn akupunktur, selvhjelpsbøker og kassetter. (Journal of applied psychology, 10/ 92)

HVA GJØR VI UNDER HYPNOSE?
Det varierer fra person til person, men generelt bruker vi hypnose kombinert med NLP-teknikker til å oppnå to ting:

  1. Vi tar følelsen av at "NOK ER NOK" / "ALDRI MER", skrur den opp og linker den til sigaretter. Deretter bygger vi opp gode følelser i kroppen og assosierer dem til det å si "Nei Takk" til en sigarett.
  2. Vi finner ut hvilken funksjon sigaretter har i livet ditt. Deretter finner vi andre måter å tjene den funksjonen på, og øver på å bruke disse nye vanene mens du er i hypnose.

HVOR LANG TID TAR DET?
De fleste slutter på en konsultasjon. Noen trenger to til tre konsultasjoner.

RELATERTE REFERANSER

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.