Søvn Og Hvile

HAR DU PROBLEMER MED Å SOVE?
Hender det ofte at du våkner midt på natten ute av stand til å sovne enkelt og komfortabelt? Du kan bruke tilstandstrening og hypnose for å sove bedre.

HVORDAN FUNGERER DETTE?
Gjennom tilstandstrening kan du finne de følelser og tilstander som stopper deg fra å sove. Gjennom å bearbeide følelsene og blokkeringene som har stoppet deg fra å sove, vil det være enkelt for kroppen å finne igjen sin naturlige rytme. Disse blokkeringene er ofte utenfor bevisst oppmerksomhet.

Les mer om hvordan tilstandstrening fungerer her.

Jeg kan også lære deg selvhypnose slik at du har tilgang på dyp avslapning når du trenger det.

HVOR LANG TID?
1 til 3 konsultasjoner er for de fleste realistisk. Vær oppmerksom på at søvnproblemer noen ganger kan være et signal om at det er endringer du trenger å gjøre i den virkelige verden. Andre ganger kan det være knyttet til et medisink problem. Hvis du mistenker sistnevnte, gå til en lege først for en sjekk for å utelukke et medisinsk problem.

RELATERTE REFERANSER

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.