Tvangstanker Hjelp

Opplever du mye "tankespinn"? Eller opplever du tvangstanker som gir seg utslag i besettelser? Enten temaet gjelder en person du ikke klarer å få ut av tankene, en type mat, eller en vane som du mer eller mindre føler deg tvunget til å gjøre.

Det eneste som egentlig skjer er at det dukker opp "teite tanker", og så tror du alt for lett på de. Dermed blir følelsene veldig sterke og det kan føles ut som om tankene i seg selv inneholder en slags kommando eller ordre om å gjøre uvanen etc.

Etter over 20 år med klientarbeid , har jeg god erfaring med at det er mulig å hjelpe mennesker til å bryte denne tanke-følelses loopen, slik at tankene kan oppleves som "bare tanker ", uten at man trenger å tro på de eller handle basert på de.

Ta gjerne en kikk på videoen. Hvis den resonnerer, og du kvalifiserer som klient, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt

RELATERTE REFERANSER

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.