Kvitt klaustrofobi

06 Desember. 2018

Jeg har altså hatt klaustrofobi, eller det jeg har kalt for klaustrofobi, så lenge jeg kan huske. Å ta heis har alltid vært utenkelig for meg, og dette har jo manifestert seg i en slags flyskrekk etterhvert.

Etter de to sesjonene hos deg, som jeg egentlig følte var å gripe etter halmstrå, bare fordi jeg ville prøve ut alt som var å prøve ut, har jeg tatt heisen på jobb hver dag. Uten å tenke over det. Turen til Riga gikk kjempefint, og for første gang på lenge klarte jeg å nyte flyturen, både til og fra. På veien til Riga var det til og med både varmt, trangt og masse turbulens, men jeg var helt rolig og sovnet mange ganger.

Som sagt, dette er sikkert vanlig for deg, men helt uvanlig for meg, og utrolig verdifult og fint. Jeg føler jeg kan få til hva som helst nå! Det er jo litt svulstig å si, men at dette har sluppet taket i meg, eller rettere sagt, at jeg har sluppet taket i det, er en helt fantastisk følelse.

Mona Sørby

relaterte referanser

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.