Kvitt flyskrekk etter 40 år

21 mai 2023

Hei Jørgen!

Jeg fikk lyst til å sende deg noen ord om hvordan dette prosjektet vårt har gått og samtidig takke deg for uvurderlig hjelp. Jeg kom meg fint hjem sist uke (Roma-Amsterdam-Bergen) og har nå bare problemer med turbulens. Alt annet går helt fint. Fra å være skrekkslagen en uke før og kanskje snu på flyplassen, reiser jeg nå rolig og behagelig takket være dine gode råd. Det er en førti års "kamp" som jeg nå opplever er tilbakelagt. Etter all verdens terapier og et betydelig kronebeløp (totalt bortkastet) har din hjelp "knekt koden", og det er jeg utrolig takknemlig for. Det gjør livet mitt (og til dem rundt meg) veldig mye bedre.

Slik jeg har opplevd dette har du gjort "ting" helt annerledes enn alle de andre jeg har vært i kontakt med. Bare det å bytte ut ordet flyskrekk med tankeskrekk, det å skille tanke og hendelse/virkelighet, har vært helt avgjørende for meg. Men også det å skille "beistet" ut fra kroppen og slutte å fore det, har vært like viktig. Så enkelt, men så genialt! De gode eksemplene på hva illusjoner gjør med folk (deriblant de orange brillene) har fått meg til å tenke helt annerledes om det å ha dette problemet/denne tankeskrekken. Etter å ha vært med på seks flyturer denne våren, opplever jeg at dette er en varig forandring og er ikke redd for tilbakefall, selv under turbulensen som jeg synes er ubehagelig. Da jeg tok kontakt med deg, tenkte jeg at dette er det siste forsøket mitt, og det ser det ut til å være!

Jeg kan ikke la være med å spørre meg selv hvorfor ingen av mine tidligere terapeuter og terapier ikke har vært i nærheten av det du kan tilby? Tenker man så forskjellig om et problem som er stort nok, men som er ganske avgrenset? Din tilnærming og din måte å behandle problemet på skulle kunne hjelpe veldig mange, vil jeg tro?

Jeg avslutter med igjen å takke deg, ikke bare for den konkrete hjelpen, men også for vennlighet og imøtekommenhet som betyr så mye når en er i en sårbar situasjon. Siden har det bare gått oppover, bokstavelig talt!

Vennlig hilsen Elsa i Bergen😊🌿✈

Elsa Kaarbø

relaterte referanser

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.