Å se døden i hvitøyet !!

2013

Jeg har vært så heldig at jeg har vært hos Jørgen 4 ganger og alle gangene har jeg vært utrolig fornøyd. Jeg fikk diagnosen ventrikkelcanser (magekreft) november 2013. For å finne styrke til å klare meg gjennom den tøffe behandlingen som ventet meg tok jeg kontakt med Jørgen for å få de nødvendige verktøyene jeg trengte.

Første gangen var jeg utrolig dårlig pga cellekur men jeg bestemte meg for å ta turen selv om jeg måtte sitte i bilen i 2 timer. Det var verdt det.

Jørgen er en fantastisk person som jeg har stor respekt for og jeg stoler 100% på han så for meg var det ikke vanskelig å starte prosessen.

Vi tar alltid en prat før vi starter og som sagt det var kreften jeg var mest opptatt av, men det ligger så mye annet bak så Jørgen stilte meg en del spørsmål som jeg ikke ønsker å gjenta fordi det har ingen ting med saken å gjøre.

Jeg husker sjeldent hva som skjer under seanser men jeg går lett i transe og jeg vet at mye skjer. Noe husker jeg annet ikke, men det er heller ikke vesentlig. Jeg vet at underbevisstheten min tar det frem når det er behov for det.

Når jeg var ferdig følte jeg en indre ro som om svulsten ikke var så farlig mer, jeg ønsket den dit pepperen gror for å si det mildt og jeg var veldig fokusert på at den skulle minske. Hver kveld før jeg la meg hadde jeg en seanse for meg selv hvor jeg fokuserte på svulsten og jeg så for meg at jeg minsket den med tankene mine.

Så fikk jeg dødsdommen og jeg tok igjen kontakt med Jørgen for å finne styrke til å klare meg gjennom dette.
Denne seansen ble veldig spesiell for meg. Jeg vet at jeg fikk ryddet opp i mye gammel dritt jeg gråt mye jeg var sint jeg var glad, jeg var igjennom hele følelsesregisteret. Når jeg gikk derfra følte jeg en indre ro jeg aldri før har kjent. Jeg følte meg STERK. Råsterk som om jeg kunne takle alt. Og det måtte jeg jo jeg skulle jo tross alt dø. Men samme dagen kom telefonen fra Ullevål om at jeg fikk operasjon allikevel.

På operasjonsdagen var jeg veldig rolig. Som om underbevisstheten min snakket til meg. Dette skal gå bra og det gjorde det.

Jeg har brukt tiden godt. I dag 15. april er det 1 år siden operasjonen og jeg jobber 80%. Det har vært et slit og jeg var døden nær men jeg bare bestemte meg at ikke søren. Dette skal jeg klare, ingen skal knekke meg. Kreften skal ikke ta livet mitt. Jeg vil leve jeg er for ung til å dø! Og sakte men sikkert kom kreftene tilbake. Det er helt uvanlig å være så tidlig tilbake etter en så stor operasjon og jeg er IKKE i tvil om at det har vært verktøyene jeg har fått av Jørgen som har gjort dette.

Legene mine på Ullevål er imponert over at jeg jobber så mye som jeg gjør. Det vanlige ville vært å jobbe 1 dag i uken 1 ½ år etter en så stor operasjon.

Jeg har hele tiden vært utrolig fokusert på at dette skal gå bra. Jeg har vært positiv fra dag en, jeg har følt meg sterk og hele tiden sagt at dette skal jeg klare, men det var først etter å ha vært hos Jørgen at jeg virkelig FØLTE styrken inni meg.

Når andre har klaget over smerter i leddene etter cellegift, som jeg også har, så har jeg sagt at de må slutte å fokusere på dette, men heller fokusere på det de klarer. Det har jeg sjeldent gehør for, men dem om det tenker jeg. JEG fokuserer på alt jeg klarer og ikke på det jeg ikke klarer. Jeg har blitt sterkere og sterkere og jeg føler jeg eier hele verden til tider. Jeg lever livet mitt istedenfor å bare eksistere. Jeg merker at mye lettere enn før klarer å dreie fokuset mot det positive. Jeg er flink til å drive meditasjon for meg selv. Og det gjør jeg flere ganger i måneden. Jeg sier til meg selv at jeg er sterk jeg er bra nok. Jeg holder lenge og at det jeg gjør er bra for meg.

Jeg vil takke Jørgen for at jeg fikk lov til å komme til han og at han gav med de nødvendige verktøyene jeg trenger for at jeg har fått tilbake mitt liv. Det er ikke han som behandler meg det har jeg gjort selv, men han har hjulpet meg til å finne de tingene i min underbevisshet som jeg hadde behov for. Han har vist meg hva jeg skal rydde bort hva som kan fjernes og hva som er viktig å behold. Jeg bruker dette bevisst og ubevisst og jeg nyter å ha fått livet mitt tilbake.

Dersom du har ting du sliter så ikke nøl med å ta en telefon til Jørgen. Bare husk at det er DU som må gjøre jobben.

Tusen takk Jørgen for at du satt av tid til meg. Det vil jeg alltid være takknemlig for.

Masse hilsner fra,
Rita Lønn Hammer

Rita Lønn Hammer

relaterte referanser

Resultater Som Varer

Tilstandstrening fungerer i praksis som et en til en kurs. Min rolle som instruktør er å guide deg gjennom tanke eksperimenter samt lære deg teknikker og redskaper som du kan bruke for å skape ønskede endringer på egne premisser.